Terug

Seniorentelefoon Fysic FM-50 Big Button

Een mobiele telefoon met alarmfunctie waarbij het gebruik makkelijk gemaakt is door middel van grotere toetsen.

Dankzij een eenvoudig menu en extra grote cijfer-en letterweergave is de bediening van deze telefoon bijzonder makkelijk. Daarnaast beschikt de telefoon over vier grote fototoetsen zodat u gemakkelijk met uw naasten telefoneert. Wel zo handig om de vier personen die u het vaakst belt als fototoets in te stellen. Zo heeft u de juiste persoon binnen één druk op de knop aan de lijn. Met extra grote letter- en cijferweergave op het scherm is deze telefoon eenvoudig in gebruik.

Wilt u altijd iemand kunnen bereiken in geval van nood? Dankzij de alarmtoets op deze mobiele telefoon met GPS-functie kunt u binnen een paar seconden een noodtelefoontje plegen. In een noodsituatie kunt u door één druk op de knop tot wel 5 nummers alarmeren, waarbij meteen uw locatie wordt doorgegeven. Deze knop is van tevoren in te stellen met vijf voor u belangrijke telefoonnummers.

In een situatie van nood drukt u op de SOS knop, uw telefoon zal dan een noodbericht versturen naar uw belangrijke nummers. Dit noodbericht is voorzien van een exacte locatie dankzij de GPS functie, zo weten de ontvangers direct waar u bent.

Terug
Meer informatie over dit product?
Klik hier
Probeer het zelf!
Kom langs bij ons T-Huiz in Oss of Den Bosch.
Plan uw bezoek aan T-Huiz

U bekeek

U hebt nog geen producten bekeken.

Ook het bekijken waard