Terug

Kom kijken!

In twee woningen kunt u allerlei handige hulpmiddelen en technische snufjes ontdekken, proberen en ervaren: T-Huiz. In Den Bosch en Oss.

Zo op het eerste oog vallen ze niet op, maar er zijn ruim 70 ‘hulpmiddelen’ in de huizen aanwezig. Onze medewerkers of vrijwilligers geven u graag een rondleiding door de woning en geven uitleg het gemak en comfort van de verschillende soorten producten. Daarbij kunt u alle producten zelf uitproberen. Doe gewoon alsof u T-Huiz bent!

Video-rondleiding

Wilt u alvast een kijkje nemen bij T-Huiz? Bekijk dan de onderstaande video’s. Daarin vertellen we alvast een paar dingen over hulpmiddelen in de woonkamer, hal, eetkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Wilt u meer zien en horen? Dan bent u van harte welkom bij ons in Oss of Den Bosch.

Plan uw bezoek

Wat is er allemaal? Hoe werkt het? Hoe kan ik het gebruiken? Hoe ziet dat eruit in huis? Wie gaat het betalen? Soms gaat het niet zozeer om de techniek zelf. Maar meer om het omarmen ervan.
Dus kom langs in Den Bosch of Oss, dan beantwoorden we uw vragen. U kunt uw bezoek hier inplannen >

Bekijk voorbeelden op de website

Op deze website vindt u een overzicht van alle producten die ook in de woning in Den Bosch en Oss aanwezig zijn. Wanneer u al iets heeft gezien dat uw interesse heeft, kunt u het product markeren met het hartje als favoriet. Op de pagina Favorieten kunt u het overzicht terugvinden en direct printen. Handig, toch?

T-Huiz toont producten zonder voorkeur voor leveranciers. We nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen. Zo laten we u kennismaken met de mogelijkheden die er zijn om uw wooncomfort te vergroten, als sommige dingen niet (meer) vanzelf gaan. Zo kunt u op een leuke manier kennis maken met het effect van zorgtechnologie in huis.

Terug

Probeer het zelf!

Kom langs bij ons T-Huiz in Oss of 's-Hertogenbosch.

Plan uw bezoek aan T-Huiz